Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AquaEl Versamax 1 külső szűrő 20-40L

16.790 Ft (13.220 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 6024
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
Gyártó: AquaEl

Leírás és Paraméterek

Akváriumi külső túlfolyószűrő

- szabályozható vízáramlási mérték

- nagy szűrőkapacitás

- többféle szűrőközeggel használható (alapvetően szivaccsal rendelkezik)

- a szűrőközegek könnyen cserélhetők a szűrőkosarak segítségével

- könnyű karbantartás

A Versamax egy külső felfüggeszthető szűrő, melyet a víz szűrésére és levegőztetésére terveztek, átlagos méretű vagy nano-akváriumokban való használatra. Nagy teljesítményének köszönhetően a szűrő garantálja az akvárium vizének intenzív szűrését, miközben egészen kis helyet foglal el. Nagyon csendes és könnyű használni.

Minden csomag tartalmaz egy szűrő fedőt, egy átfolyó egységet, valamint egy tárolót a szűrőközeg számára, szivacstöltettel ellátva. A Versamax szűrő teljes mértékben vízálló, mivel az egész tartály egyetlen darabból készült.

A Versamax készletek alapvető szűrőközege egy szivacstöltet, mely speciális, fenolmentes szivacsból készült. A vízben lévő szerves szennyeződések kiszűrésére használt baktériumkultúrák számára különösen kedvező környezetet biztosít. Ezáltal a hatékony mechanikai szűrés kitűnő biológiai szűréssel is kiegészül.

A szűrő töltetek szabadon kombinálhatók vagy felcserélhetők más szűrőközeggel biológiai vagy kémiai szűrés céljából. Például egy biológiai szűréshez használt közeg kombinálható egy mechanikai szűrést biztosító szivaccsal. Fontos megbizonyosodni róla, hogy a különálló közegek egyenlő rétegekben helyezkednek el a a szűrőkosarak mindkét részében.

Méret: 163 x 117 x 228 mm

Ajánlott akváriumkapacitás: 20-40 L

Fogyasztás: 7.2 W

Maximális szűrőteljesítmény: 500 L / óra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.