Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AquaEl MAXI 1 tavi szűrő 10.000L

47.990 Ft (37.787 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
Gyártó: AquaEl

Leírás és Paraméterek

Kristálytiszta tóvíz egyszerűen- 4 réteg különféle szűrőközeg- Külső és belső szűrőként is használható- Folyamatos működésre tervezve

A MAXI szűrőtermékek használhatóak kerti dísztavakban és más víztározókban is.

A felszerelési lehetőségektől függően a MAXI szűrő több szerepet is elláthat:- működhet külső szűrőként, egy tó partján vagy vízesés mögött elhelyezve- működhet belső szűrőként, egy víztározó alján elhelyezve. Ebben az esetben a pumpa a szűrő tetején kap helyet, és ráadásként szökőkútként működik.

Működés:A szűrőközeg készlet mely megtalálható a MAXI filterek dobozaiban garantálja az átfogó mechanikai és biológiai szűrést. A MAXI szűrő egy UV lámpával is felszerelhető, mely megelőzi a vízvirágzást és az algák növekedését. Az alapkészlet nem tartalmazza az UV lámpát.

Amennyiben a MAXI szűrőt szökőkútként kívánjuk használni, a pumpát a szűrő tetejéhez kell rögzíteni.Ha a szűrőt egy vízesés helye fölött helyezzük el, az alján található kiömlők egyike használható a vízesés kialakítására.

Szűrőközegek:A MAXI szűrőkészletek négy különféle szűrőközeget tartalmaznak:

- Kefék- Szivacs- Kókuszrost- Bio-labdák

A közegek rétegekbe rendeződnek. A kefék kiválóak a víz előkezeléséhez vagy mechanikus szűréshez. Egyúttal a jótékony baktériumkultúrák számára is remek környezetet biztosítanak.

A mechanikus szűrés következő szakaszát egy fenolmentes szivacs biztosítja, mely szintén remek élőhely a baktériumkultúrák számára.

Felépítésének köszönhetően a kókuszrost kitűnő természetes mechanikus szűrőként viselkedik. Szintén kedvelt környezet a baktériumok számára.

A polisztirol labdák mindkét oldalán bordázat és nyílások kaptak helyet. Működésük a biokémiai folyamatokhoz szükséges különböző aerob tényezőkön alapszik. Külső felszínükön az aerob feltételek ideálisak a szerves anyagok oxidációjához. Belső felületük eközben anaerob mikor-reaktorként működik, és redukálja a szerves anyagokat. Ezen folyamatok rendkívül hatékony víztisztítást eredményeznek.

A tó maximum kapacitása: 10 m3

Méret: 520 x 390 x 400 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.