Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AquaEl Leddy Tube Sunny LED fénycső T8 15W/44cm

13.350 Ft (10.512 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 114047
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
Gyártó: AquaEl

Leírás és Paraméterek

LED akváriumvilágítás (15W T8) 44cm

A LEDDY TUBE RETROFIT univerzális, cserélhető LED-modulok, amelyek T5 vagy T8 fénycsövek helyére felszerelhetők (adapterek mellékelve). Fele annyi energiát fogyasztanak, mint a fénycsövek, ugyanolyan mennyiségű fényt szolgáltatnak, és nem melegítik a vizet. Az irányvilágításnak köszönhetően nem igényelnek reflektorokat. A használt LED-ek is hosszú élettartamúak.

A LEDDY TUBE RETROFIT modulok modern LED technológiát használnak. Ennek eredményeként - ugyanolyan mennyiségű fény kibocsátásával, mint a hagyományos fénycsövekkel - felére annyi energiát fogyasztanak, így jelentős összeget takarítanak meg a villamosenergia-számlákon és a környezet gondozásában. További előnye a hosszú élettartam - ellentétben a hagyományos fénycsövekkel, amelyek fényhatékonysága egy év használat után felére csökken - sok évig felhasználható anélkül, hogy ki kellene cserélni, ez további pénzt takarít meg.

A LEDDY TUBE RETROFIT modulokat nagyon könnyű telepíteni. Minden modellhez speciális adapterek tartoznak, amelyek lehetővé teszik a felszerelést bármilyen világítótesten. A SUNNY édesvízi akváriumhoz - napfényhez hasonló fényt bocsát ki 6500 K színhőmérsékleten.

A LED-ek a legmodernebb megoldás az akváriumvilágításra, és egyre inkább kiszorítják az elavult fénycsöveket a piacról. Biztosítják a tartály igényeinek tökéletesen megfelelő világítási paramétereket, ugyanakkor lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások. Emellett akár többször is hosszabb élettartamúak, mint a fénycsövek, ami további megtakarítást eredményez, mivel nem szükséges rendszeresen kicserélni őket.

Innovatív önregenerációs rendszer a LEDDY TUBE RETRO FIT világításban

Az AQUAEL lámpák - a LED akvárium világítás vezető gyártója - élettartamának további meghosszabbítása érdekében új termékeket mutat be. A legújabb RetroFit lámpák eredeti, innovatív automatikus regenerációs rendszert vezettek be.

Idővel a lámpába telepített egyes LED-ek időnként megsérülhetnek. Az AQUAEL automatikus regenerációs rendszer hatékonyan oldja meg ezt a problémát. A SUNNY lámpákban egy dióda meghibásodása esetén a funkciót a szomszédos diódák veszik át. Ennek köszönhetően, még az egyes LED-ek meghibásodása esetén is, a lámpa megőrzi tulajdonságait, miközben fényteljesítménye és a kibocsátott fény paraméterei nem változnak.

Az új automatikus regenerációs rendszernek köszönhetően a LEDDY TUBE RETRO FIT modulok még tovább működnek, ideális megvilágítási feltételeket biztosítva az akvárium megfigyeléséhez és a növények növekedéséhez benne.

A LEDDY TUBE RETRO FIT modulok szerepelnek az AQUAEL akváriumkészletekben, mint például: GLOSSY, GLOSSY CUBE, ASPECT, LEDDY, CLASSIC, PEARL HIGH, REEF MASTER, AQUA4

Méret: 42 x 2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.